Overig (juridisch) advies
Naast arbeidsrechtelijk advies en interim-opdrachten kunt u Nicolette inschakelen voor andere zaken. Hierbij kunt u denken aan:
– Lid of voorzitter van een bezwarencommissie (al dan niet in het kader van een reorganisatie)
– Juridisch adviseur op inhoudelijk en strategisch niveau aan de Ondernemingsraad of Personeelsvertegenwoordiging.

Ik heb als lid namens werknemers in diverse situaties samengewerkt met Nicolette in bezwarencommissies. Zij leidde als onafhankelijk voorzitter de discussies en het overleg zo dat de visies van bezwaarmaker en organisatie, werkgeversvertegenwoordiger en mij goed in beeld kwamen en maakte zo dat de commissies telkens tot goed afgewogen adviezen kon komen. Haar inbreng van juridische kennis en ervaring was daarin onmisbaar.

—Theo Peperkamp

Als partij uitermate tevreden over de professionele handelswijze van Nicolette Schaapsmeerders!

Mirjam in ’t Hout, directeur de Bibliotheek Rijn en Venen

Nicolette heeft ons als personeelsvertegenwoordiging van juridisch advies voorzien tijdens de transitie van Vrijetijdshuis Brabant naar VisitBrabant. Haar advies was zowel inhoudelijk als tactisch/strategisch. Nicolette heeft zich in het traject erg flexibel opgesteld en was erg betrokken. Daarnaast wist ze zich goed aan te passen aan ons kennisniveau op juridisch vlak en wist ze lastige kwesties helder onder woorden te brengen. Ik kan Nicolette zeker aanraden als je op zoek bent naar duidelijk, krachtig en eerlijk juridisch advies.
Mei 2014

Ankie Joos, voorzitter PVT VisitBrabant