samenwerken om je weg te vinden

Als zelfstandige ondernemer moet je met andere partijen samenwerken. Om een totaal aanbod te kunnen bieden, om met elkaar te kunnen brainstormen over vakinhoudelijke vragen en over het ondernemerschap. Sinds 2013 werkt Nicolette nauw samen met een groep van zelfstandige arbeidsrechtjuristen die zijn aangesloten bij Arbeidsrechtpraktijk.

Nicolette Schaapsmeerders is jurist, gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Op andere terreinen onderhoudt zij nauwe contacten met experts die zij kan inschakelen, waaronder:

Vordering op Maat. Het is van belang dat iedere ondernemer algemene voorwaarden heeft. Noortje Niessen van Vordering op Maat is gespecialiseerd in algemene voorwaarden. Daarnaast is zij de expert in het oplossen van uw problemen met uw crediteuren.

Veel collega HR-adviseurs en arbeidsjuristen werken zelfstandig. Als het nodig is weten wij elkaar te vinden voor ondersteuning, feedback of om samen een opdracht te afwerken.
Nicolette onderhoudt contacten met professionals met verschillende expertise.

Heeft uw organisatie een externe Vertrouwenspersoon? Wij kunnen u van harte een van de vertrouwenspersonen aanbevelen van Vertrouwensmensen.